Gewassen, technologie en nieuwe kansen te zien op Fields of Innovation

De medewerkers van Syngenta kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op de Fiels of Innovatieon 2022. Dankzij deze bezoeken kunnen telers de beste rassen selecteren op basis van landbouwkundige oplossingen waarmee de uitdagingen van plagen, ziekten en bodemgezondheid het hoofd kan worden geboden, zodat telers onze groeiende wereldbevolking kunnen helpen voeden. Aanmelden is vanaf heden mogelijk Fields of Innovation 2022 vindt van 27 tot en met 29 september plaats in Grootebroek, Nederland.

Het Fiels of Innovation is de locatie waar productinnovatie en spelers uit de sector samenkomen. Bekijk tientallen rassen van veel verschillende gewassen om te ontdekken hoe uw bedrijf verschil kan maken. Te zien zijn:

  • Hitte- en stresstolerante spitskool
  • Syngenta's eerste savooiespitskool
  • Bloemkool met een lange cyclus
  • Onovertroffen pompoenrassen
  • Extra lang houdbare babysla
  • Vooruitgang in slabonen
  • Tegen Stemphylium en Peronospora bestande spinazierassen
  • Bekroonde iStem-bloemkool


Bekijk Research and Development van dichtbij

Iedere goede innovatie moet ergens beginnen en dit jaar bij Fields of Innovation presenteert Syngenta vol trots ons R&D Technology Centre. Loop mee met onze experts en wetenschappers en ontdek hoe Syngenta gebruikmaakt van biologicals en field sensing-technologie, en hoe wenselijke kenmerken in moderne rassen worden geïntegreerd door middel van terugkruising. Op deze rondleiding door biologicals komt u alles te weten over hoe deze kleine organismen overal op de wereld te vinden zijn, bij miljoenen verschillende soorten. Dankzij grondig onderzoek worden deze middelen nu breed in de landbouw ingezet, van optimalisatie van nutriënten tot bestrijding van plagen.


Insectensensor Edaphlog

Syngenta presenteert de Edaphlog bodeminsectensensor en de biodiversiteitssensor om de bodemgezondheid van het veld en de algehele diversiteit van ecosystemen weer te geven. Grond is de basis van het voedselsysteem en de voedingsbodem voor 95 % van de voedselvoorziening van de wereld. Het is nu tijd om deze aan degradatie onderhevige hulpbron te beschermen zodat toekomstige generaties verzekerd zijn van toegang tot voedsel. Ontdek hoe deze informatie te gebruiken is om beter onderbouwde beslissingen voor uw bedrijf te nemen.


Vooruitgang

Krijg ten slotte antwoord op uw vragen over genetische vooruitgang door middel van veredeling. Elk jaar onderzoeken onze telers miljoenen verschillende rassenopties om er alleen de beste kenmerken uit te lichten. Zijn deze kritieke kenmerken ontdekt, dan worden ze geïntegreerd in de hedendaagse rassen. Dankzij de allermodernste teeltmogelijkheden van Syngenta hebben telers sneller toegang tot betere producten en oplossingen en hebben ze meer inzicht in de planten dan ooit.

We nodigen u uit om een bezoek te brengen en vragen te stellen. Samen kunnen we manieren ontdekken om de gewasproductie in uw bedrijf te verbeteren. Als u niet fysiek aanwezig kunt zijn, kunnen we tot ons genoegen even goed langs virtuele weg kennis van onze groente-experts aan u overbrengen. Bezoek SyngentaVegetables.com voor updates en diepgaande informatie uit het veld.