Seed meets Technology 2022

Seed meets Technology is een evenement waarbij het draait om innovatieve zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze. Vertify organiseert de achtste editie in week 39 op 27, 28 en 29 september 2022 op haar vestiging in Zwaagdijk-Oost. Naast een beurs, is er een demonstratieveld van Takii en Sakata met nieuwe rassen en gewassen in de vollegrond. Ook zijn er diverse interessante lezingen en symposia. Kortom; hét meetingpoint voor iedereen die actief is in de zaadsector om nieuwe kennis en inzichten op te doen! Meer info, bezoekregistratie en aanmelden programma: scan de QR code.


Thema's

De thema's zijn zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, veredelingsondersteuning, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen. Deelnemers demonstreren nieuwe producten of diensten daadwerkelijk in de beurshal of op het demoveld. De opzet met demonstraties, proefvelden en bijeenkomsten zal leiden tot interactie met de bezoeker.


Programma

De organisatie organiseert dagelijks een symposium over een innovatief onderwerp. Daarnaast organiseren deelnemers ook workshops, lezingen en demonstraties.


Bezoekers

Bezoekers zijn onder meer professionals in de zaadsector, wederverkopers van zaden en aanverwante producten en grote telers. Daarnaast is het programma interessant voor zaadtechnologen, operators en teeltspecialisten van zaadbedrijven in de regio Seed Valley.


Groenteproeven

Ook dit jaar gaan we weer actief aan de slag om deze doelgroep te benaderen door onder de naam "Vegetable Trials" demovelden in te richten. Daar hoort ook teelt op water bij.

Seeds Meets Technology

27 t/m 29 september 2022

Vertify

Tolweg 13 Zwaagdijk-Oost