Slimmer planten met Transplanting Services

TTS BV is de toonaangevende aanbieder van innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare geautomatiseerde plantmachines voor tuin-, land- en bosbouw. Met een innovatief robot-plantsysteem wordt de productiviteit van het plantproces aanzienlijk verhoogd, terwijl kosten en tijdsinspanning worden gereduceerd. Afhankelijk van het type plantmachine of de combinatie van robotsystemen, wordt een constante hoge productiviteit tot wel 6000 planten per uur per rij gerealiseerd.


Gebruiksvriendelijke automatische plantmachines

De afgelopen jaren heeft TTS BV meerdere modellen volautomatische plantmachines ontwikkeld en innovatieve oplossingen gecreëerd. Voor koolsoorten, uien, kruiden, boomteelt en alternatieve geneesmiddelenindustrie: automatisch planten is eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk. De plantmachine verwijdert automatisch iedere plant uit de tray, door middel van een speciaal ontworpen grijper, en verplaatst deze naar een bekervormige houder, een verzamelpunt waar een selectie mogelijk is om de banken te verwijderen. Vanuit hier komen de planten een voor een in de ploegschaar, waarna het innovatieve druksysteem de plant in de grond plant met de gewenste afstand en diepte.Zelfdenkend en zelfsturend
De machines van TTS worden ingezet voor verschillende afmetingen trays, 40x40 en 60x40 is de standaard. Het automatische plantsysteem past zich aan de bestaande tray aan, zodat het niet noodzakelijk is om van traysoort of plantenkweker te wisselen voor het automatisch planten. Daarnaast bieden wij optioneel een zelfsturend systeem d.m.v. GPS. Zo kunnen de plantdichtheid en rijpaden worden voorbereid op de taakkaart, zodat spot spraying en spotbemesting sneller en makkelijker gaat. Daarnaast is de machine zelfsturend, alleen 1 medewerker is nodig om het systeem te voeden met trayplanten. Alle modellen zijn standaard voorzien van een automatische diepte- en afstandsregeling voor optimale verhoudingen en een hoge productiviteit.
Zelfdenkend, zelfsturend en besparend!